De zijwaartse sectionaaldeur is praktisch in gebruik: ideaal als u snel even de fiets wilt pakken. De garagedeur schuift langs de wand en is zowel links- als rechtsschuivend leverbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit een handbediende of elektrische variant met kleinere doorgangstop.

Profileringen en kleuren 

De zijwaartse garagedeur is er in diverse profileringen. Wij kunnen hem in vrijwel elke RAL-kleur laten spuiten, waarbij wij ook altijd zorgen voor het op kleur spuiten van het montagekozijn voor een nette afwerking. 

Vensters en andere accessoires

De zijwaartse sectionaaldeur kunt u uiteraard verfraaien met vensters in vele varianten, of met een LED-lichtlijst erboven. Kijk eens in de brochure voor het scala aan mogelijkheden. 

Meer informatie 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contactmet ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.