Op zoek naar een nieuwe garagedeur of reparatie van uw huidige? Wij leveren, monteren en repareren deuren voor particulieren in heel Zuid-Holland. Wij meten de sparing van de garage in en adviseren u vervolgens bij uw keuze. De ene garagedeur is immers de andere niet. Gaat uw voorkeur uit naar de relatief eenvoudige kanteldeur? Of kiest u voor de luxe en het gemak van openslaande garagedeuren of een sectionaaldeur, al dan niet met aandrijving voorzien van garagedeuropener? U bepaalt uiteindelijk welke garagedeur bij uw persoonlijke situatie past en wij zorgen voor de rest.

 

Wij leveren en monteren in heel Zuid Holland, een gebied dat zich uitstrekt van Leiden, Oegstgeest, Lisse, Katwijk en Noordwijk tot Woerden, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Voorburg en Leidschendam en Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Ook werken wij in het Westland (Monster, De Lier, Naaldwijk, 's Gravenzande, Hoek van Holland).  

Lees hier wat andere klanten van ons bedrijf vinden. Of geef hier ook uw mening of ervaring. Alvast bedankt! 

Complimenten voor de service, vakmanschap en kwaliteit
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe garagedeur!
— C. en L v.d. Z uit Delft
Afgelopen maand hebben jullie bij ons een nieuwe garagedeur geinstalleerd. Dit betrof min of meer de afsluiting van een hele reeks van aannemerswerkzaamheden waar wel eens wat fout is gegaan. Maar dus niet bij AB Techniek. Alles is soepel en deskundig verlopen. Vanaf het begin in het verkoopstadium tot de daadwerkelijk montage op 6 maart. Niets dan lof. Bedankt voor jullie deskundige en vriendelijk inzet.
— A. Meijer
We zijn heel erg blij met onze nieuwe garagedeur. Aanvankelijk gingen we voor een ander type, maar na het fijne gesprek met Remko hebben we toch voor de DuoPort gekozen. Deze deur past helemaal bij het gebruik van de garage door ons gezin.
— Fam. Ten Bloemendal

Meer informatie 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.