De toegang tot veilig vervoer van goederen middels een beproefde technologie. Deze Novoferm Cargo-deur is ontworpen voor de speciale eisen in de hard-cargo transport. Elk detail is doordacht en bieden uw kostbare lading de beste bescherming. Een systeem met vele voordelen. Zo kunt u direct tot het laadstation aanrijden zonder van tevoren te stoppen om de deuren te openen. Geschikt voor dagelijks en intensief gebruik. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor dit systeem. 

Er zijn verschillende bedieningsvarianten beschikbaar.
In de de standaarduitvoering zal het uitgebalanceerde veersysteem zorgen voor een lichte handbediende opening en sluiting. De elektrische variant opent automatisch met een eenvoudige drukknop. Er is beschikking over een paneeldikte van 39 en 60mm.    

Meer informatie 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.