De populairste onder de garagedeuren is de sectionaaldeur. Dat is niet zo verwonderlijk. Deze deur isoleert beter dan de beste dubbele beglazing in een woning. Daarnaast is sectionaaldeur licht te bedienen en opent en sluit ze geruisloos. Bovendien is een sectionaaldeur bijzonder inbraakveilig!

Met of zonder elektrische aandrijving 

De sectionaaldeur is in diverse uitvoeringen, motieven en paneeldikten (iso-20 en iso-45) verkrijgbaar. Zowel handbediend of met geïntegreerde aandrijving, zoals de populaire NovoPort. Daarnaast kunnen garagedeur en montagekozijn in praktisch alle RAL kleuren worden gespoten.

profilering
Smal, breed, vlak of cassette

Dessin
Woodgrain, glad, satin grey, golden oak, dark oak of mahonie

Accessoires

Met de verschillende accessoires kunt u de sectionaaldeur geheel naar eigen wens compleet maken. Hierbij kunt u denken aan luxe LED verlichting boven de deur, vensters, een voorziening die voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen of een luxe handgreep. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u eens een kijkje in de brochure of kom langs in onze showroom

 

Meer informatie 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contactmet ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen. 

Google fotoalbum AB Techniek garagedeuren (klik op een link om het album te openen)
Kanteldeuren
Sectionaaldeuren
DuoPort (openslaande deuren)
Zijwaartse sectionaaldeuren
Speciale werken
Projecten voor VvE's en woningbouw
Industriedeuren en bedrijfsdeuren
Trafinov voor parkeergarages
Renovatie houten garagedeuren
AB Techniek garagedeuren (een kijkje in en om het bedrijf)