Wij kunnen diverse sectionaaldeuren leveren.

Wat dacht u van de meest bekende sectionaaldeur, de Thermo sectionaaldeur? Ideaal voor elke situatie: van een kleine bedrijfshal tot een groot distributiecentrum.

Liever meer lichtinval? Dan is de Novolux sectionaaldeur wellicht iets voor u. Deze bestaat uit volledig nieuw ontworpen aluminium profielen met minder tussenstijlen voor maximale lichtinval.

Bent u op zoek naar een deur voor een modern bedrijfspand, dan kiest u wellicht voor de Novoluc XL sectionaaldeur. Voorzien van glas zonder tussenstijlen tot wel 4 meter breedte!

Tenslotte bieden we een flexibele aluminium roldeur die toegepast wordt bij grotere afmetingen in de buitenopening van een bedrijfspand. De roldeur is inbraakwerend en bovendien heeft de deur een prachtig design.

In nagenoeg elke sectionaaldeur kan een loopdeur worden geplaatst. De loopdeur heeft een hoogte van 2375 mm, conform het Bouwbesluit april 2012. 

Thermo sectionaaldeuren met Highspeed opening tot wel 2m/sec, voor als het even sneller moet! 

Meer informatie 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contactmet ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties  voor mooie aanbiedingen.