Met de openslaande garagedeuren van Novoferm, de DuoPort, heeft u het gemak van een brede doorgang. Hierdoor hoeft u niet uw hele garagedeur te openen als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt. 

Fraai en isolerend

De DuoPort openslaande garagedeur heeft een exclusieve, nostalgische uitstraling en verfraait uw gehele woning! De DuoPort bestaat uit 45 mm dikke isolatiepanelen en wij kunnen hem leveren in diverse profileringen en dessins.

Het unieke van de DuoPort is dat deze zowel geïsoleerde panelen als profielen bevat. De Duoport is opgebouwd uit 45 mm dikke sandwichpanelen met een isolatiewaarde van Rc = 2. Naast een geïsoleerde vulling is het net zo belangrijk dat het kozijn ook geïsoleerd is. Met de Duoport bent u verzekerd van een optimale isolatie en voorkomt u tevens condensvorming aan de binnenzijde van uw nieuwe garagedeur.

De verdeling is hoofdzakelijk symmetrisch en de deur kan binnen- of buitendraaiend zijn. Daarnaast kunt u vooraf bepalen aan welke kant de loopdeurvleugel moet worden gemonteerd. 

Nooit meer schuren en schilderen! 

Met de DuoPort openslaande garagedeuren laat u het tijdperk van schuren en schilderen achter zich. De DuoPort bestaat namelijk uit duurzame materialen zoals aluminium en verzinkt staal. De openslaande garagedeuren zijn daardoor nagenoeg onderhoudsvrij.

Bescherming en veiligheid

De DuoPort openslaande garagedeuren bieden goede bescherming tegen tocht en vocht dankzij een dubbele aanslag met rubber afdichtingsprofiel rondom en een waterwerende onderdorpel. Wij leveren de deur standaard met een aluminium onderdorpel. Daarnaast kunt u kiezen voor een driepuntsvergrendeling voor extra veiligheid of een  Politie Keurmerk slot Veilg wonen (PKVW) dat wij als enige in Nederland leveren op deze deur.

Montage in één dag

De DuoPort openslaande garagedeuren monteren wij in één dag. Inclusief het verwijderen en afvoeren van uw oude garagedeur. De afwerking, betonwerk onderdorpel en extra voorzieningen bepalen wij samen met u.

Meer informatie 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contactmet ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen. 

Meer referenties en foto's onder deze link!

Google fotoalbum AB Techniek garagedeuren (klik op een link om het album te openen)
Kanteldeuren
Sectionaaldeuren
DuoPort (openslaande deuren)
Zijwaartse sectionaaldeuren
Speciale werken
Projecten voor VvE's en woningbouw
Industriedeuren en bedrijfsdeuren
Trafinov voor parkeergarages
Renovatie houten garagedeuren
AB Techniek garagedeuren (een kijkje in en om het bedrijf)