DE WINNAARS!

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben we zoals u weet de Grandioze Garagedeur Dagen gehouden, als opvolger van de Nationale Garagedeuren Dag in 2017.

Bij de volgende dealers zijn de winnaars gevallen:

Vrijdag: 
 Ellema Garagedeuren Gorredijk / iso-45 zomeractie
 Quist Garagedeuren Ouddorp / Duoport

Zaterdag:
 AB Techniek Zoetermeer / iso-45
 Bask Garagedeuren Nederasselt / iso-45 zomeractie

Wij van AB Techniek hebben al contact gehad met de winnaar uit Berkel en Rodenrijs, dus heeft u nog niets gehoord dan zit u er helaas niet bij dit jaar. Met een beetje geluk heeft u wel tegen een scherpe prijs een prachtige deur kunnen bestellen, wat al een prijs op zich is, vindt u niet?

Onze felicitaties gaan uit naar de winnaars, vele jaren plezier toegewenst met uw nieuwe Novoferm garagedeur!

AB Techniek garagedeuren Novoferm Balonnen
GGDD_Logo_3D_V04.png

Elk dag worden er twee gratis garagedeuren geloot door de notaris uit alle bezoekers van de deelnemende Novoferm dealers. Klanten die naar onze showroom komen maken kans op een GRATIS GARAGEDEUR! Alle modellen kunt u hier zelf uitproberen en zien. Het worden weer gezellige dagen in het teken van: de garagedeur

De winnaars van 2017 staan hier!
De winnaars van 2018 staan hier!Men kan de uitslag van de trekkingen volgen hier op Facebook of hier Officiële Loting gratis garagedeur!

Het aftellen is begonnen!

ADV_GGDD_abt_Liggend_Druk_Part2.jpg

 

 

MAAK KANS OP EEN GRATIS GARAGEDEUR TIJDENS DE NATIONALE GARAGEDEURENDAG!

Vergeet u de maten niet mee te nemen. Meet deze simpel aan de buitenzijde van de garage. Wij komen deze i.g.v. opdracht altijd nog technisch inmeten voor u, ook gratis! 

U krijgt de gelegenheid om een gratis garagedeur te winnen tijdens één van de 4 verlotingen. Op deze dagen,
die uitgeroepen is tot Grandioze Garagedeuren Dag, wordt er bij Novoferm 4 garagedeuren verloot.

VOLG DE NATIONALE GARAGEDEURENDAG OOK OP FACEBOOK

De actie is voor alle Sectionaaldeuren (behalve de iso-45 met ingebouwde LPD en de Zijwaartse sectionaaldeur) en ook de Duoports (openslaande garagedeuren). De officiële trekkingen en alle andere handelingen op die dag omtrent de verloting vinden plaats onder toeziend oog van de notaris, gevestigd in Almelo.

Kijk voor de verschillende voorbeelden in ons online fotoalbum: SECTIONAALDEUREN of DUOPORTS (openslaande deuren)

Op de bank brengt uw geld niets op, investeren in uw eigen woning levert veel meer op! Een Novoferm garagedeur verbetert het comfort en aanzien van uw woning aanzienlijk. Bovendien zijn Novoferm garagedeuren zeer goed geïsoleerd, inbraakwerend en heel makkelijk te bedienen. Dus kom naar de showroom!

Kijk voor de verschillende voorbeelden in ons online fotoalbum: SECTIONAALDEUREN of DUOPORTS (openslaande deuren)!

ADV_GGDD_abt_Liggend_Druk_Part2.jpg

Actie voorwaarden

De te winnen garagedeur is gratis, de eventuele accessoires en de montage worden wel berekend. Er is maar één inzending per huisadres mogelijk. Om een offerte te kunnen maken is het belangrijk dat u de breedte en de hoogte van uw garagedeur opening even opmeet en deze gegevens op 23 juni meeneemt naar de showroom.

Novoferm Nederland BV is de grootste fabrikant ter wereld op het gebied van garagedeuren. In samenwerking met de dealers gaan ze iets bijzonders doen: We roepen 23 juni 2017 uit tot Nationale Garagedeuren Dag en verloten ieder uur een geïsoleerde garagedeur naar keuze!

De eerste trekking vindt plaats om 10.00 uur, de laatste om 22.00 uur. Uiteraard onder toeziend oog van een beëdigde notaris. Dit betekent dat Novoferm Nederland met haar Dealers tijdens de Nationale Garagedeuren Dag maar liefst 4 gratis Novoferm garagedeuren naar keuze weg geeft! 

Kom naar onze showroom, parkeren is gratis!