De kanteldeuren is een nog altijd veel toegepaste garagedeur. Zijn populariteit heeft de stalen kanteldeur vooral te danken aan zijn eenvoud en relatief lage prijs. Het deurblad bestaat uit één bewegend gedeelte. Omdat de deur buiten de gevel draait, loopt hij licht en is hij eenvoudig te bedienen.

De kanteldeur is in diverse uitvoeringen en motieven verkrijgbaar. Er zijn kanteldeuren met stalen of houten deurblad, met of zonder in- of aangebouwde loopdeur, evenals handbediende garagedeuren, met aandrijving. Voor meer informatie kunt u de brochure bekijken of breng een bezoek aan onze showroom.

Profileringen staal en hout

De Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse profileringen en in vrijwel alle kleuren leverbaar. 

Geisoleerde kanteldeuren, de EasyPort

De Easyport is een volledig geïsoleerde kanteldeur. De deur is ook verkrijgbaar met loopdeur met driepuntgrendel. Hierdoor is de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken. De  Easyport biedt goede bescherming tegen tocht en vocht door een rubberafdichting rondom de eventuele loopdeur, een rubber lip opzij en bovenaan de deur en binnenrubbers onderaan de deur. 

De 20 millimeter geïsoleerde panelen van de kanteldeur garanderen een isolatiewaarde van K=1,0W/m2K. Bovendien zorgt een rondomlopende rubberafdichting in de garage en in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage. Uiteraard voldoet de Easyport kanteldeur aan alle relevante veiligheidsnormen binnen Europa én heeft deze een fabrieksgarantie van tien jaar. 

Meer informatie 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen. 

Google fotoalbum AB Techniek garagedeuren (klik op een link om het album te openen)
Kanteldeuren
Sectionaaldeuren
DuoPort (openslaande deuren)
Zijwaartse sectionaaldeuren
Speciale werken
Projecten voor VvE's en woningbouw
Industriedeuren en bedrijfsdeuren
Trafinov voor parkeergarages
Renovatie houten garagedeuren
AB Techniek garagedeuren (een kijkje in en om het bedrijf)