Of het nu om een kleine bedrijfshal gaat, een groot distributiecentrum of een parkeerruimte van een appartementencomplex. Ook voor bedrijfsmatig gebruik is AB Techniek uw leverancier van Novoferm industriedeuren. Veel lichtinval nodig, deuren speciaal ontwikkeld voor extreme kou of met een hoge openingssnelheid? Wij leveren garagedeuren voor elk type bedrijf en alle soorten bedrijvigheid.

Industrieproducten

U kunt kiezen uit de volgende industrieproducten: 

Sectionaaldeuren

Op zoek naar een sectionaaldeur / overheaddeur? Wij leveren alle soorten en maten van de meest bekende overheaddeur.

 Lees meer.. 

Loop- en branddeuren

Een breed assortiment stalen loop- en branddeuren. Deze stalen deuren kennen een hoge kwaliteit, zijn brandwerend en veilig

 Lees meer.. 

Tocht- en snelroldeuren

Kou en tocht buiten houden? Ook als het om tocht- en snelroldeuren gaat, is ons assortiment ruim. Degelijk, betrouwbaar en met de hoogste openingssnelheden.

 Lees meer.. 

Toegang parkeerruimtes

Uw leverancier voor deuren van parkeerruimtes van bijvoorbeeld appartementencomplexen. Geruisloos en tot wel 600 keer per dag te openen en te sluiten.

 Lees meer.. 

Laad- en lossystemen

Specialist op het gebied van toepassingen op het gebied van laad- en lossystemen. Altijd beschermd tegen wind en regen! Ook voor bestelbussen.

 Lees meer.. 

Brandwerende deuren

Voor bijna iedere denkbare situatie bieden wij een passende oplossing als het gaat om brandwerende deuren. Een veilig gevoel.

  Lees meer.. 

Meer informatie 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.