Aandrijvingen: van motoren tot accessoires

Handig, zo'n elektrische garagedeur! Wij hebben verschillende Novoferm motoren (aandrijvingssystemen) in ons assortiment, bijvoorbeeld de NovoPort (aandrijving aan de zijkant) of de Novomatic (middenmotor). Zo maakt u ook van een bestaande garagedeur snel een elektrische garagedeur. 

Daarnaast leveren wij handzenders van vele merken en een groot assortiment accessoires zoals codeschakelaars, sleutelschakelaars en ontvangers.

De NovoPort zij-aandrijving met geïntegreerde verlichting is geschikt voor de elektrische bediening van Novoferm sectionaaldeuren. Bij de aandrijving ontvangt u een handzender.

De NovoMatic aandrijving met luxe tandriem (in plaats van een ketting) voor aan het plafond is geschikt voor (zijwaartse) sectionaaldeuren en kanteldeuren van vele merken. Wij leveren de aandrijving met twee handzenders: mini en micro.


Hieronder een demonstratie van de Novoferm NovoPort aandrijving (Video).
Geen rails meer aan het plafond en een drukknop bediening voorzien van een lamp aan de wand.

Wij denken groen én aan uw portemonnee

De NovoPort heeft als belangrijk voordeel de energiebesparing met een maximaal verbruik van 0.5 Watt in de standbymodus. Dit is niet alleen beter voor het milieu; het kost u ook nog eens minder dan 1 euro aan stroom per jaar.

Klik hier voor meer

HomeLink geautomatiseerde garagedeur

Met het HomeLink systeem is uw garagedeur met een druk op de geïntegreerde knop in uw auto te openen. Het HomeLink systeem is beschikbaar voor Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Chrysler, Jaguar, Lamborghini, Lexus, Maybach, Mercedes-Benz, MINI, Porsche, Toyota en Volkswagen.

Meer informatie 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.